Vi nya :)

Hej,
Som ni förhoppningsvis hört hemma så har det börjat två nya lärare i team 5-6 denna terminen och vi vill presentera oss lite.

Jessica Larsson heter jag och har de senaste åren jobbat på Svaleboskolan i Veberöd.  Är utbildad lärare i Idrott & Hälsa och Hem- & konsumentkunskap. I åk 6 kommer jag undervisa i Idrott & Hälsa och i åk 5 kommer jag undervisa i båda mina ämnen. Jag är även resurs på andra lektioner och främst i åk 5. Som ni kanske kan gissa utifrån mina ämnesval så är jag en person som gillar idrott, matlagning, bakning men även pyssel,inredning mm. Min familj består av Henrik och våra små gossar Walter (3 år) & Viggo (1,5år). Ser framemot en spännande och kunskapsrik vårtermin med era barn.

Mitt namn är Ermina Ibishi och jag kommer vara medmentor i åk 6. Jag jobbar framförallt med skolans skolidrottsförening, elevråd men är faktiskt också resurs och SO-lärare hos era barn i åk 5-6. Jag har ingen lärarutbildning men tycker att det pedagogiska arbetet är otroligt roligt och att hjälpa barn och unga att nå sina framtida mål är något jag strävar efter. Eftersom det inte var längesen jag satt på skolbänken själv så känner jag igen mig mycket i elevernas oro inför betyg och framtid och därför vill jag vara ett vuxet stöd också. Förra terminen var jag SO-lärare hos åk 8 men när en behörig SO-lärare anställdes så hamna jag med de yngre eleverna och vi har redan nu superkul tillsammans!

Mvh
Jessica och Ermina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi nya :)

  1. Camilla skriver:

    Varmt välkomna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *