Imorgon kör vi så det ryker!

God kväll där hemma,

Imorgon kör vi så det ryker och ska tillsammans i åk 5-6 samla ihop våra kilometer i vår gemensamma skolklassiker. Dagen börjar med löpning kl.8.15 har vi en gemensam uppvärmning som leds av ett par taggade elever i grön klass.

Skoldagen börjar som vanligt kl8 med närvarokoll i klassrummet. Kom gärna ombytt till idrottskläder direkt men annars kan man ner och byta om snabbt i omklädningsrummet innan vi ses på mossen.

Alla kör löpning först, varje meter räknar så är man lite krasslig så kanske man traskar runt och ändå samlar meter till klassen.

Gemensamt ska vi nå målen för skolklassikern som är i team 5-6 är:
60 km löpning
6 km simning
600 km cykling

För att nå detta har vi räknat ut ett snitt per/elev för varje moment. Men då tävlingen är en klasstävling så kan man såklart hjälpas åt. Någon kanske är en extra stark simmare och simmar någon längd åt en klasskompis som kanske i sin tur är extra smidig på cyklingen och hjälper någon då. Tillsammans som en enhet ska vi klara det 🙂

Löpning och cyklingen kommer vara kring mossen och simningen i simhallen.

Vi hoppas vädret är på vår sida imorgon men en regnjacka och ev extra idrottskläder kan ju va bra om vädret bråkar med oss. Mellan 8-10.45 kämpar vi på med de olika momenten sen ska vi fira elevernas insats 🙂

Puscha gärna extra för att ditt barn får i sig en bra frukost imorgon.
Vi har banan som vi delar ut under förmiddagen men vet man med sig att ens barn inte är någon frukostmänniska så kan en extra frukt eller macka vara bra att skicka med.

Varma och peppande hälsningar team 5-6

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Imorgon kör vi så det ryker!

  1. Ulrika Andersson skriver:

    Heja heja – och lycka till idag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *