Era barn, våra kämpar!!!

Färsingaskolans första skolklassiker avslutades idag. Vasalöpet avklarades i början på april så idag körde vi en intensiv dag med ett triathlon för att fullborda vår skolklassiker.
Efter en uppiggande och härlig uppvärmning lett av 6 flickor i grön grupp så körde vi igång delmoment 1 – löpningen. Målet var 5 varv (mellan 2-5 km beroende vilken slinga man valde). Alla kämpa på och drog sitt strå till stacken efter sina förutsättningar.

Sen gick halva gänget till simhallen och andra halva hämtade cyklar och kämpade på. Eleverna bytade sedan station och strax innan lunch kl.11 så var alla klara! Eleverna var så duktiga! De hjälptes åt, simma sträckor för varandra, lånade ut cyklar och kämpade! Glatt humör och fina resultat – och den bästa vinsten fick vi – en hel förmiddag i hälsans tecken med både fysisk aktivitet och socialt umgänge med klasskamrater och lärare!

Målet med delmomenten nåddes med buller och bång! De krossa alla mål tävlingen skolklassikern hade åt oss och när vi räknat ihop slutsumman av alla kilometer som vi sprungit, cyklat och simmat så landade det på 809,2 km. Fantastiskt!

Löpning alla klasser:
158,4 km
Målet: 60 km

Simning alla klasser:
16.2 km
Målet: 6 km

Cykling alla klasser:
635 km

Målet: 600 km

ALLA klasser har totalt kämpat ihop imponerade:
809,5 km

// Stolta lärare i team 5-6

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Era barn, våra kämpar!!!

  1. Eva skriver:

    Bra kämpat alla barn!

  2. Eva skriver:

    Bra kämpat alla barn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *