Informationsbladet

Följande text är den text som återfinns på det infoblad vi i team 5-6 ville få påskrivet av er vårdnadshavare och åter till skolan. Ni hittar det i Edwise i rummet för elever och vårdnadshavare för utskrift.

 

Informationsblad

 

Höstlovet närmar sig och vi i team 5-6 vill passa på att lämna en liten information samt en påminnelse om var ni där hemma hittar all information som vi vill ska nå ut till er.

På föräldramötet i augusti informerade vi om vår blogg som är vår huvudsakliga kanal för att leverera allmän information. Ni kan välja att prenumerera på bloggen och får då ett mejl varje gång något nytt lagts ut på bloggen och undviker då att missa viktig info. Varje vecka kommer en veckoinformation om veckan som varit och veckan som kommer. På Edwise ligger all information från skolledning och fritids, det är också på Edwise som ni bokar utvecklingssamtal. VIKTIGT att ni ansöker om ett Edwisekonto om ni inte redan har ett. Detta gör ni på följande webbadress: edwise.se

 

Adressen till bloggen är: 2005.isjöbo.se

För att prenumerera så gå in på bloggen, scrolla ner och fyll er e-post i fältet för att prenumerera sen är det klart.

 

Vi använder oss mer och mer av google classroom och till detta ska alla ni föräldrar ha fått en inbjudan på e-post om att vilja ta del av ert/era barns undervisning. Denna inbjudan måste ni aktivt tacka ja till för att kunna se informationen.

 

När det gäller att eleverna får ha sina mobiler under skoltid vill vi gärna berätta kring hur vi tänker. Så här säger skolans läroplan:

Mål

Skolans mål är att varje elev

 

  • tar ett personligt ansvar för sina studier och sin arbetsmiljö,

 

Läraren ska

 

  • utgå från att eleverna kan och vill ta ett personligt ansvar för sin inlärning och för sitt arbete i skolan

 

Vi tänker att det är i dagens samhälle en naturlig del av elevernas utveckling att ta mer och mer ansvar för hur man använder sin mobil. Den är ett hjälpmedel för många elever att komma ihåg, fotografera av anteckningar och information från whiteboarden. På lektioner där vi märker att eleven inte kan ta det ansvaret får den lägga mobilen i sitt skåp. Ni föräldrar som inte vill att ert barn tar med mobilen bestämmer ni det själva.

Fyll i nedan:

—————————————————————————————————————-

Vi har tagit del av denna information. Lämnas åter till skolan senast fredagen den 27/10 2017                               Underskrift________________________________________

Underskrift________________________________________

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *