INFO TILL ÅK5

Snogespelen 2018


Den 15/5-18 ska hela åk5 åka till Snogeholm på friluftsdag. Dagen kommer att starta som vanligt kl 08:00  på skolan men avslutas lite senare då vi inte är tillbaka med bussen på skolan förrän ca kl 15:00. Om det är så att detta ställer till problem för exempelvis de som åker buss eller någon annan, ser vi gärna att ni hör av er till oss i teamet snarast.

Viktigt att tänka på inför friluftsdagen!

*Matsäck krävs för hela dagen inklusive dricka. Inga glasflaskor och inget som innehåller nötter. (Om någon har problem att fixa matsäck meddela detta till teamet senast den 27/4, så fixar vi matsäck från skolan).

 

 

 

*Dagen startar 08:00 och vi är åter på skolan ca 15:00.

 

 

*Kläder efter väder och bra skor.

 

Nedan följer ett utdrag ur den inbjudan vi fått från Stiftelsen Skånska landskap som är den organisation som står för hela friluftsdagen.

Snogespelen

Årets roligaste friluftsdag?
Stiftelsen Skånska Landskap bjuder in alla Skånes klasser i årskurs 4-6 till Snogespelen anno 2018. Träd in på Snogeholms vilda spelplan och låt 2018 års friluftsdag bli den roligaste någonsin.
Snogespelen är en tävling mellan skolor från hela Skåne, där eleverna får pröva sina färdigheter, sin samarbetsförmåga, sin kunskap och sitt mod i en lärorik och rolig dag.

Två skolklasser per dag möter Snogespelens beskyddarinna,
Vattenmästaren och Eldmästarinnan. Där får de trotsa ”faror”, lösa problem och ta sig framåt genom Snogeholms djupa skogar, för att några slutligen ska kunna stå som vinnare av Snogespelen 2018.

Dagen är kostnadsfri. V.G.V

Vi ser fram emot en härlig dag tillsammans!
Team 5-6

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *